Fråga mig

Vi kör på en sån här frågegrej, som alla andra. För det tråkiga årets skull. Lånade den av Filliz. Det kan kanske vara kul! Eller inte.


Gjorde du något i år som du aldrig gjort förr?
Ja

Höll du några av dina nyårslöften?
Jag hade nog inga, förra årets nyår togs inte så seriöst.

Blev någon av dina vänner förälder i år?
Nej

Dog någon som stod dig nära?
Nej

Vilka länder besökte du?
USA i mars/april, Tyskland-Tjeckien i maj

Är det något du saknar år 2007 som du vill ha 2008?
Lycka? Ett bättre självförtroende

Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas?
25/5, 18/8

Vad var din största framgång 2007?
Jag kan inte komma på en enda jävla framgång

Största misstaget?
Inget sånt heller

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Förkylning har kommit och gått

Bästa köpet?
3 linnen för 30 spänn på Lager! Jag använder dom jämt

Vad spenderade du mest pengar på?
Hyrfilmer och snacks till det dom senaste månaderna

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ett garvanfall lite då och då, jag älskar det!

Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2007?
Ingenting och It ain't enough får det bli

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Både och

Vad önskar du att du gjort mer?
Lyssnat på mig själv mer och vågat säga vad jag tycker

Vad önskar du att du gjort mindre?
Det är mycket man önskar, så: mycket

Hur tillbringade du julen?
Hemma med familjen, en helt perfekt, glad jul i år!

Blev du kär i år?
Det vill jag inte påstå, för jag vet faktiskt inte

Hur många förhållanden?
2 kan man säga

Favoritprogram på tv?
Friends! Ugly Betty nytt för i år

Bästa boken du läste i år?
De i Utkanten älskande av Johanna Nilsson

Största musikaliska upptäckten?

Hm, Joseph Arthur, Oh Laura kanske. The Killers också för min del

Något du önskade dig och fick?
Ett par Vic Firth-hörlurar i julklapp! Perfekt! :)

Något du önskade dig men inte fick? 
En Stockholmsresa nu i mellandagarna, men dit ville inte mor

Vad gjorde du på din födelsedag 2007?
Var inomhus pga regnvädret, flickorna kom och firade med tårta och vattenpistol. Och Dum dummare! :)

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
Mycket. En soligare sommar och ett lättare hjärta, poetiskt som det låter, men så sant som det är sagt.

Hur skulle du beskriva din stil år 2007?
Bekväm kanske

Vad fick dig att må bra?
Vännerna, bandet, repningar. Utan det är jag ju ingenting

Vem saknade du?
Ja du, det du

De bästa nya människorna du träffade?

Eric!

Årets sötaste?
Eric här också kanske hehe

Årets hetaste?
Nya killen på Carlings! haha, nja, men typ

Årets besvikelse?
Att jag inte syntes på affischerna av oss på stan, det var inte kul haha

Årets bästa?
Talangen tror jag, att vi deltog alltså :)

Årets snällaste?
Amanda måste jag säga :) För go och glad tjej!

Så! Slut på det här.

Jag ser ljuset

Vad alla tjatar om att det här året har varit så bra. Det sög ju hårt, jag tycker att det har varit det sämsta året någonsin. För mycket jobbiga känslor titt som tätt och många förändringar. Fy fan vad sämst. Usch, jag mår nästan dåligt av att tänka på 2007. Jag önskar jag hade fått mer gjort det här året, och att jag faktiskt försökt göra någonting. Men det har jag inte. Det enda bra var isåfall julen. Fast något jag är nöjd över är att jag börjat lyssna på mer ny musik, och försökt vidga mina vyer så. Det har jag två personer att tacka för :) Så det är jag bara nöjd med. Det är en fröjd att vara glad för man är nöjd, visst? Och nu på slutet har jag blivit mer positiv och kommit fram till mer saker, så därför ser det kommande året lockande ut. Jag tror att det kommer bli hundra ggr bättre och kommer ha ett mycket bättre innehåll. Och vissa saker ser ljusa ut, mitt skriveri och tänkeri. Så så är det. Yes!

You get up
You get down
You try it again


In the merry merry land

Då var det jul i stugan. För härligt! Nästan hela familjen är samlad, och Lasse och farmor har precis joinat oss. Jag älskar den här julstämningen, man blir så lycklig och glad i hjärtat. Vi har ställt ut kanske hundra fula tomtar runt om i lägenheten, men man kan inte låta bli att tycka om dom. Och i år blev det en kortare gran, men den duger. Det vanliga gamla pyntet hänger där det ska! Dock ett minus att den står typ i dörröppningen. Igår kom Eric en sväng på kvällen och vi hade julklappsbyte. Finaste presenterna! Fick Oh Laura's CD, en ros, ett par vantar och ett mini russinpaket (ligger en liten kort historia bakom det) haha. Perfect! <3 Nu ska jag gå och skåla med folket - återkommer sen om alla smaskiga julklappar :)


Sådär, nu är den här mysiga dagen strax över. 8 minutes to go. Jag har fått mycket fina julklappar, och givit många också såklart. Mamma fick ett nattlinne, pappa en nästrimmer haha, och David ett bälte. Therese fick en snygg skjorta av lillasyster, men den var för liten, så hon måste tyvärr få kvittot och byta. Här är vad jag fick: 400 kr sammanlagt, tre tröjor, strumpbyxor, 300 kr att fylla mobilen med, och det bästa av allt - hörlurar! Här ska övas och utvecklas! Trummor hela lovet tror jag. Jag är för nöjd! :) Nu blir det hopp i slafen, i morgon blir det fortsatt julmys och spelspelande. Merry christmas to all and to all a good night!


...That's all I want when christmas comes to town


Idiot

Nu är jag långt över gränsen till arg! Jag ska aldrig mer låna ut min kamera!

Det låter som en kliché

Nu är det jul igen, snart! Har inte hunnit med det här halvåret, har gått så sjukt fort. Men snart är det jul i alla fall, och jag älskar jul. Så fram med planeringen och pengar. Nu måste jag tänka ut vad jag ska köpa för julklappar till alla. Så det är väl vad dagen har att erbjuda, har ingenting annat i huvudet jag måste göra. Jo, jag måste läsa, men det sparar jag till senare? Engelskaboken ska vara utläst och klar nästa vecka + recension om den tills på fredag. Sen är det svenskaboken till den 17:e, men jag orkar inte med den boken. Psykiska problem har tjejen, från början till slut, det blir för mycket. Jag vill ha romantik och kärlek! Får nog leta i mammas bokhylla efter en god roman. Jobbiga skola, man blir aldrig ledig känns det som, men snart är det lov! Gymnasiet har fört så mycket förändringar med sig. Ibland vill jag bara ha allt som det var. Men livet går fram antar jag, no looking back. Jag kanske ska ta och sätta mig med gitarren nu ett tag istället? Lämna den här lådan full med skit, jag sitter här alldeles för ofta. Hej och hå!


And you laugh at my jokes and I laugh at your jokes


Trött på allt

Klockan är sent, redan inne på en ny onsdag i det här stressiga, oklara livet. är på olika humör precis jämt, jag önskar att det kunde vara lite mer enformigt. Men ska man komma någonstans så måste det ju vara si som så. Ikväll har vi befunnit oss på releaseparty för meny.nu - "din egen nöjesguide", vi i pincushion var inbjudna för att ha varit delaktiga i reklamen för sajten. vi syns på affischer över stan, på busskurer och i bussar. ta gärna en titt! :) det går framåt för oss. något positivt är att det luktar demo på ganska nära håll? vi behöver bara en låt till. jag drömmer om att få skriva den återstående! jag verkligen drömmer och vill. att kunna är en annan sak. I lördags hade vi spelning på folkets hus, Decibel. det gick hyfsat men det duger inte. jag måste ge mer! jag är så less på att aldrig vara nöjd, jag blir alltid såhär negativ. jag är så trött på allt. nu vill jag vara nöjd. vart tog allt vägen? och när man behöver en axel att luta sig mot, var är den då? kom hem!

Kan berätta att vi före spelningen besökte det gamla skolfolket på kj och förgyllde julkonserten på conventum. Kan verkligen sakna att bara stå i kören, hur dåligt på luft det än var och hur tråkiga låtarna än var ibland. Men hur som helst så var det många bra solister, och många bättre jullåtar, inte samma gamla comebacks. Kanske inte jättebra konsert i helhet, ganska lik förra årets, men bra! julkänslorna börjar hitta tillbaka till sin plats nu igen.


When I fall, if I fall
I will take you with me