Lättlurad

Ännu en trist söndag har stått på spel. Fast den är nästan slut nu, skönt är väl det. Hade tänkt spela in engelskafilm hos Felicia idag, men det blev inte av. Ingen orkade ta tag i det, så det får väl bli i veckan istället. Istället har jag gjort ingenting. Suttit fastklistrad vid datorn som vanligt, och dum som jag är så har jag accepterat ett virus, och öppnat det, och mitt virusskydd funkar inte för tillfället. För smart man får vara! Och ännu bättre var ju att en kommentar följde med, så att man verkligen gick på det. Och så råkade jag skicka runt det till folk på min kontaktlista dessutom, och lurat dom till att öppna det. Haha, bra gjort. Vill inte ha någonting raderat heller. Men får ta hjälp av fadern imorgon. Pappa då alltså, haha. Men är ändå rätt positiv, har i alla fall käkat en pizza idag och möblerat om lite på rummet. Bytte plats på sängen och trumsetet, det blev mycket bättre. Och nu kom jag på att jag har ett referat i svenska att skriva tills i morgon. Ännu bättre. Jag är sämst på att plugga, och kommer alltid att vara det. Men det finns ju någon som alltid lättar på mitt humör :)


We spent som time together walking
Spent some time just talking
About who we were

You held my hand so very tightly
And told me what we could be dreaming of
There's nothing like you and I



Glad på livet

Den här dagen har varit helt kanon! Av någon anledning har jag bara varit på asbra humör, mått gott och skrattat mycket - fast det gör jag ju oftast ändå. Men hade bara två lektioner, skönt bara det, och sen drog vi och repade en extra gång inför kulturnatten imorgon. Jag tänkte om för en gångs skull och lattjade och lekte med trummorna, var astaggad och testade mig fram. Så skönt att det äntligen börjar komma, det här break-free momentet, då jag vill och vågar släppa loss, eller go loose som en viss person brukar säga :) <3. Känns verkligen asbra! Har varit asglad och pepp hela tiden, tills den här bra dagen slutade med huvudvärk, treo och halvtaskig pyttipanna (som jag stekte själv!). Haha, ganska komiskt ändå. Sitter för övrigt och lyssnar på Imogen Heap. Helt härlig kvinna! Mysig, konstig, speciell, vacker musik och texter. Hennes röst är bra bara den. Och jag är så pepp inför kulturnatten! Vi ska spela på stora scenen på konserthuset, vilken vändpunkt om man jämför med förra året. Från kulturskolan till något lite större! :) Men det ska bli kul att gå och kolla alla andra band också, och dansare osv. Stalinbaletten är ju ett måste! Sen blir det lite The Future, Max Music, Bad Karma och lite annat shit. Jag älskar sånt här, när man bara får gå och njuta av all musik och roliga folk. Det här ger mig ett jättegott humör. Jag börjar bli ganska nöjd och glad på livet? Men nu ska jag slänga mig i säng.

Pincushion - Konserthuset, stora scenen 23:00. Don't miss it! :)


Härlig kväll

Helt okej dag idag. Humöret är bättre, lagom på topp, och vi har repat långt och glatt! Kulturnatten är redan nästa fredag, man måste ju förbereda sig. Det är för kul att spela med dom tjejerna, kloka är vi inte! Kul blir det! :) Nyss klivit ur duschen, väntar på att mor ska prata klart i tele och sen blir det käk. Tacos till Daniel Lemma, mysigt! Sen kommer Matilda och vi ska dra till Nya Teatern och kolla lite Bad Karma och Tangerin. Yao! Det här blir en bra kväll.

Ain't nothing else makes me feel this way
when he comes around


Misslyckanden

Vilken pissig eftermiddag. Skönt i skolan, sovmorgon och slutade tidigt. Men sen var det dans. Jag nästan hatar att gå dit nu! Jag kan inte lära mig längre, jag kan inte danserna. Jag glömmer stegen fortare än jag kan säga fan för fan! Jag är så jävla sur, varför måste jag stanna i utvecklingen överallt för? Kan det bli sämre? Och så har man ingen att prata med heller, alla är så jävla dryga och vänder ryggen till så fort man frågar minsta lilla. Läraren var inte ens där idag, då blir ju ännu mindre gjort. Kände verkligen att nu ville jag ha träningsverk och träna lite, särskilt efter lovet. Men nej. Man känner sig så misslyckad, finns inget värre än att känna sig så. Men det här är typiskt mig, jag ska alltid se det värsta i allt så fort jag är ensam. Eller så skiter jag i det, tar mig i kragen och bara försöker igen? Skiter i allt och alla andra. Kör på. Kanske. Jag hatar mitt sätt att vara. Jag försöker aldrig, jag slänger in handduken på en gång så fort något är jobbigt. Skjuter upp saker eller undviker dom. Jag vill försöka, men jag vill ändå inte för jag är så jävla feg. Undrar om jag alltid kommer att vara såhär. Och så ska det gå mig ännu mer på nerverna att bara komma hem, man får aldrig vara som man vill i det här huset. Dom ska lägga sig i så fort man inte har ett leendet på läpparna och klaga på att man sabbar humöret för dom. Åh! Jag hatar er och era åsikter. Håll käften och låt mig vara!



Holding on to what I'm feeling


Ny vecka

Hey ya! Tänkte ta mig tid att pissa, men det är väl knappast läge? Jo, det är det! Wait a minute! Sådär ja. Sitter med en morot i näven, frukt hade vi ingen. Blir det inte frukt så blir det grönsaker. Fan va gott! Nu känner jag mig nyttig, inte ofta jag är det. Proppar i mig lite skit hit och dit. Men ja, då har skolan börjat igen då, efter en kort vecka. Sådär lagom surt. Fast det är faktiskt en jädra skillnad på grundskolan och gymnasiet. Nu har man lite större lust att gå upp på morgon, kan jag ju säga. Fick höra att det är vit vecka, alltså en vecka fri från läxor, och det är ju skitskönt! men hjördis är ju knäpp så att det tjuter om det. vi fick en massa papper ändå att läsa tills på måndag fastän det är vit vecka och man ska ju inte plugga på helgerna. det är ju skolregler till och med. vet väl till och med jag. svår tant det där, virrig och gammal också. kan hon inte bara gå i pension? men jaha ja.. den här veckan blir väl tråkig skulle jag tro. har dock hittat lite snygga kläder, men redan handlat för 350 :-, och har ingen lust att slänga bort 700 till på en gång? men ett par levi's jeans är det inte alltid man köper?! uschaimig, klädhungern drar i mina trådar! men men. kanske blir en sväng på bad karmas spelning på fredag iaf. är ju på järntorget nära mig, så why not? har sett dom minst femhundra ggr på senaste tiden nu, men det är ju bara kul, och så ska tangerin spela också. då brukar man bli glad och hoppa lite lätt på fötterna :). har laddat ner en låt med flyleaf för övrigt - all around me. skitbra låt! en sån som jag måste lyssna på flera ggr efter varann. jag gillar när det är så. lite övrigt att tillägga sådär. men nu är klockan mycket, jag måste börja lägga mig i tid. fast jag har dock blivit piggare på dagarna känns det som. skönt!

Under kepsar & mössor
blinkar ögon som ögon ska blinka

Vi är förlorade

Sitter här med lite musik i mediaplayer. Alltid skönt. Foo Fighters, och lite annat skit. Har legat och kolla MTV europe music awards största delen av morgonen, och även igår kväll/natt med Eric. Inga planer inför dagen, förutom att jag kanske följer med till gravarna såhär på alla helgons dagen. Både farfars och fasters grav. Har nästan glömt bort dom. Jag tänker inte så mycket på dom, time goes by så att säga. Annars hade jag velat ta en sväng på stan, men såg nyss på klockan att nu är det alldeles för sent. Skit. Tråkig dag det här blir, om jag inte får träffa flickorna ikväll kanske? Jag sitter i alla fall med gitarren i knät för tillfället, vill knåpa ihop något eget, men det är som alltid svårt! Det slutar alltid med att jag sätter på musik och lägger ifrån mig gitarren. Jag blir så rastlös och uttråkad. Men jag vill verkligen komma på någonting! Men jag är bara så petig och vill ha allt perfekt på en gång. Sån är jag. Det finns så mycket bra musik, man vill liksom ha skrivit allt det själv. Nu är det lov i alla fall, fast snart är det slut, och inget Stockholm blev det. Känns skittrist, behöver verkligen en vinterjacka nu, och hade velat hitta den där i storstan i någon bra affär. Aja, sen fortsätter skoldagarna på Karro, det känns nog ganska bra att gå där nu. Men vi har för lite musik, ska det vara så här hela tiden är det ju verkligen en miss. Hoppas dom bättrar på det. Mer musik och spel, tack! Jag undrar vad det blir av mig. Till slut, haha. Det blir nog bra, jag ska bli framgångsrik! Eller är det något man antingen är eller inte är? Aja, jag ska bli det ändå. Och mindre lat. Men jag är ganska förvirrad nu. Och ung. Ung och dum.


Vi är förlorade
Vi är förlorade barn