Jag skiter i

Jajamen, då var det söndag igen. Den sämsta dagen på veckan, men nu är jag glad. Ganska i alla fall. Stan har öppet en timme till, så skulle gärna gå och handla en sväng. Men det orkar och hinner jag nog inte. Annars finns det dessutom mycket jag måste göra, mest plugg. Flera uppsatser att lämna in, bl.a datakunskap, kulturhistoria och svenska. Åh, jag blir tokig! Jag vet att jag måste göra det, men det skiter jag i tror jag. Jag ska nog sätta mig med gitarren och göra ett tappert försök att skriva en låt istället. Man kan ju få drömma. Jag drömmer om något starkt på söndag eftermiddag.

Alla springer omkring, 
och jag gör ingenting
Jag är utbränd


Fest för dålig karma

Härlig kväll i lördags, och dagen får jag inte glömma. Jag & Filliz satt ett par timmar i stadsparken och spelade kort, i solen. Sen drog vi vidare till kulturhuset och Bad Karmas releasefest, dom släppte sin första EP (inte demo tydligen) "The wind before sunrise". Mäktigt namn, hu? Lika bra och röjigt som alltid, med stämmor och hela kitet. Jag köpte med mig en skiva, som jag för övrigt lyssnar på nu :) Stolt flickvän får jag lov att vara! Här är lite bilder från releasen!

   
 
  
Jag diggar svettlöken alltså, haha
 


Det där är min karl, det där. Svett ska va' svett! Det är ju sånt som hör till. Kommer alltid tycka det är lika komiskt att vi både är trummisar, har samma humor, och säger samma saker samtidigt!
Tack och hej, orörda grej


You've become my addiction

Den här morgonen vaknade jag hos Eric, fick stekt ägg och oboy till frukost. Vilken kock (engelskt uttal) jag har skaffat mig! Den här veckan har jag varit helt addicted to money (för att inte tala om love) och jag har varit ute på både lager och factory outlet. Hittat badkläder, tröja, men inte så mycket från vingåker som var värt att köpa så det blev bara ett linne, fast ett Frank Dandy till och med! Sällskapet blev rastlösa dessutom, så jag fick inte gå så mycket som jag hade velat. Det har inte varit en Ericlös helg för fem öre, har träffat karln varje dag. Love, love, love! Imorgon blir det simning på gustavsvik, jag ska inviga nya swimwear. Kul bara att jag fortfarande inte kan dyka. Det blir ett måste till i sommar!