Vad handlar det om?

För en gångs skull pluggar jag faktiskt. Men det tar mig år att skriva ett datorskrivet A4, samma med två handskrivna. Vi ska skriva en sammanfattning om vad vi tycker är det viktigaste med medeltiden. Herregud. Jag suger verkligen på att plugga, haha. Jag hänger upp mig på småsaker och fastnar. Men nu är jag en liten bit på väg i alla fall, thumbs up! :) Jag ska börja ta tag i skolan. Kanske. Eller jag vet inte. Jag orkar ju inte. Strax bär det av till dans i en och en halv timme, men sen tänker jag faktiskt sätta mig ett tag till med skolarbete. Instuderingsfrågor i samhällskunskap (kunnig jag lät där) och kanske läsa lite i min engelskabok, The brothers Lionheart. Det borde egentligen vara olagligt att plugga utanför skolan. Jag fattar inte varför det verkar så lätt  för alla andra, varför är det jag som är trög för? Jag går estet, men ändå känns det som att allt jag gör handlar om läxor och inte musik?

WE DON'T NEED NO EDUCATION!

Now I'll go to attack

Pincushion i centrum. Igen. Ett dubbeluppslag i NA. Det går bara framåt hela tiden :) Känns så bra! Blir det bättre än såhär är det ju bäst. Tänk vad tiden går fort, och tänk vad tiden kan göra med oss. Jag är så glad för våran skull! Och stolt!

image4

Besök gärna våran myspace:
http://www.myspace.com/pincushionswe


Konstigt nog

På med hörlurarna och slappna av. Skönt att bara sätta sig här och njuta. Åh, så skönt! Samma spelningslista idag. Kan erkänna att jag lagt in en eller två låtar med Britney. Ingen skam, dom går konstigt nog hem hos mig :) Nu ska jag inte sitta här alltför sent. Ikväll ska jag försöka lägga mig i lagom tid (ungefär nu), och gå upp i tid också för att hinna med gitarren. It's a fine line between pleasure and pain. Jag längtar till nytvättat hår i morgon bitti!

No moment will be more true
Than the moment I look at you

Pms

Jag är helt kär i Oh Lauras album, "A song inside my head, a demon in my bed". Helt underbart bra! Låtarna är härliga, mysiga och romantiska till och med. Alla borde ladda ner det olagligt, eller köpa det - hursomhelst lyssna på det :) Perfekt för fredagkvällen ihop med en påse godis. Underbart! Just nu är jag pepp på musik till hundra, alla problem åsido. Fy vad skönt det känns! I feel free! Jag har märkt vilka pms anfall jag får hela tiden. Jag är så lättirriterad att jag kan inte ens stava till det. But pms is just a phase. Och nu är jag glad!


I always thought it would be cool if I could walk all over you

I'm not an addict

Knallade just upp på stan för att få tag på ett lypsyl innan affärerna stängde. Självklart var det stängt på Lindex när jag kom fram, så jag fick vända tillbaka. Som tur var räddade Alibaba min dag, fast det fick bli ett ljusblått lypsyl den här gången istället för ett mörkblått. Beslutsångesten, haha. Vilka problem jag kan ha, beroende som jag är. I alla fall skönt med en promenad i friska luften. Jag har bestämt mig för att köpa en jeansjacka längre fram. Det vill jag verkligen ha en! Hoppas bara att vi fortfarande kan åka till Stockholm på sportlovet. Något mer jag ska köpa är Noxious demo, i slutet av månaden. Den är helt sjukt bra, herregud! Fjorton år och redan tighta och duktiga, och musiken är så... ren. Bra, ren, snygg! Fortsätt verkligen så. www.myspace.com/noxiousorebro, check out them boys. Och ha en bra dag för övrigt.

I dream of something,
Something strong on sundaynight


Sleepover

Sov över i Mellringe med dom här två inatt. Tog bussen ut till min gamla hemmaplan. Pratade till halv 4 inatt, inte likt mig. Sånt här borde hända oss oftare, vi träffas alltför sällan utanför skolan. You know I'm such a fool for you!

image4