Städa min själ

Nu skulle man ha något att göra. Tråkigt att jag har hur mycket tid som helst, men inget vettigt att göra med den. Fast disken diskar ju inte sig själv, och jag måste göra min mor en tjänst och köpa servetter. Dessutom är det så rörigt i hela lägenheten förstår ni. Hon är så gullig när hon går runt och klagar på smulorna på bordet. Haha, min mamma det. Jag har bott i hennes mage, men jag ärvde ändå inte städtänkandet eller kunskaperna. Fast det är jag glad för! Igår sov jag över hos Sara, och vi gottade oss med surt godis och Knocked up. Rolig rulle! Sen låg vi länge och pratade om allt från självförtroende till pojkvänner och mycket mer. Det är skönt att få lätta sitt hjärta och själ ibland. Städning behövs även där.

Say that you are my friend
Tell me that I am alright for another day

Nog om mig

Nu har jag sett Sex and the city filmen. Åh, vilken underbar film! Bra från början till slut, kunde man inte tro eftersom jag aldrig följt serien sådär som alla andra och bara sett ett eller annat avsnitt. Då har jag missat nåt! Jag var nära att gråta flera ggr men det blev till slut bara en. Mr Big plus till den! Just nu lyssnar jag på Alanis Morissette och väntar på att dagen ska gå. Och på att kvällen ska komma. Vilka bra texter hon har, poetiska och logiska, samt finurliga och verkliga. Det stämmer så in på verkligheten. Den här kvinnan kan hon! Snart kommer Eric, och om det fortfarande är varmt och fint ikväll vill jag ut på en promenad och gå vilse i natten bland gatulyktorna.
 
Enough about me, let's talk about you for a minute
Enough but you, let's talk about life for a while

Everlong

Idag har jag ingen ork eller lust till något. Bara musik. Jag har klantat mig och sagt några dumma saker i ett dåligt försök att vara ironisk och ge igen min irritation. Typiskt mig, bara jag som kan vara så dum! Jag älskar den här låten, den hjälper mig tänka på annat. Den har blivit en ny favorit.

Hello
I've waited here for you
Everlong

Tonight
I throw myself into
And out of the red out of her head she sang

Come down and waste away with me
Down with me
Slow how you wanted it to be
I'm over my head, out of her head she sang

And I wonder
When I sing along with you
If everything could ever feel this real forever
If anything could ever be this good again
The only thing I'll ever ask of you
You've got to promise not to stop when I say when
She sang

Breathe out
So I can breathe you in
Hold you in

And now
I know you've always been
Out of your head, out of my head I sang

And I wonder
When I sing along with you
If everything could ever feel this real forever
If anything could ever be this good again
The only thing I'll ever ask of you
You've got to promise not to stop when I say when
She sang

Regn som sol

Jaha, nu kom solen. Fast regn ska väl behövas det med, men resten av dom här månaderna vill jag ha sol. Jag ska ha revansch från förra sommaren! Den sög så hårt, sämsta sommaren i mitt liv har jag bestämt att kalla den. Men jag är ju faktiskt rent ut sagt lyckligare nu än då. Så det ska väl gå an :) Jag har blivit förkyld, och har ont i huvudet och är allmänt illamående idag. Inte allergi hoppas jag, det har jag ingen lust med. Men det gör inget just nu, för ikväll styrs det (som alla brukar säga) mot Julia och sörbyängen. Då får jag annat att tänka på, så det ska bli roligt :) Nu är Matilda här och vi ska öva låtar till sommarjobbet i juli. Lyckliga gatan, here we come!

Lyckliga gata, du som varje da' hörde vårt glam


Stress i mitt huvud

Nu är det måndag, och bara några få dagar kvar till Where the action is. Men frågan är, har jag råd att gå? Allt är så krångligt och oplanerat. Jag har inte köpt biljetter än, har inte tillräckligt med pengar och kommer inte ha det resten av sommaren, har knappt snackat något alls med Amanda och det börjar närma sig nu. Jobbigt läge, känner mig stressad som fan. Men jag bara måste se dom, hur ofta kommer Foo Fighters till Sverige liksom? Dessutom har jag inte den blekaste vad jag ska göra idag, ingen är hemma och ingen är online. Det är så fint väder, jag vill ut och leva.

Something to hold when I lose my grip

Studenten 08

Jaaaaaaaaaa, nu är det sommarlov!  Vad skönt det är, och bror min tog studenten i torsdags och jag är så glad för hans skull! Sjung om studentens lyckliga dar! Grattis! Det var hur fint väder som helst, och alla var glada och taggade vilket gjorde att allt smittade av sig på en själv. Vi stod redo med den nakna skylten när han sprang ut, han skrattade när han först såg den. Han var den enda med nakenbild, haha. Vad härligt att få ta studenten, slippa allt plugg och bara kliva fri ut i livet och njuta av det. Can't wait! Grattis brollan!

    
    

Sommarlov countdown

Nu är det sommar, och bara tre, korta dagar kvar i skolan. Härligt! När den kommer kan ingenting bli fel. Inte den här sommaren i alla fall. I år ska ska bli bäst! Det blir ingen festival för min del, men konsert blir det i alla fall, och inte minst Where the action is. JAG SKA SE FOO FIGHTERS!!!! Det kommer bli en upplevelse! Jag ska tagga rejält nu med alla album jag laddat ner. Sen har Matilda skaffat sommarjobb åt oss, vi ska sjunga för gamla människor på ålderdomshem i två veckor. Det blir inte lätt, jag tycker nämligen att gamlingar är så jävla äckliga, och fula. Men vi får se hur det går. Lite pengar i fickan får vi i alla fall, även om jag hade velat ha mer. Nu måste jag hinna med frukost innan skolan. Tjadå!


17

Jag är för seg med den här bloggen, men bättre sent än aldrig.
Eric fyllde 17, förra söndagen 25/5, och jag fick följa med och fira på grekisk restaurang med familj + Anton. Riktigt gott. Konstiga vegetariska dolmar, grönsaksspett och tzatsiki. Mm! Sen tog vi en tur till stadsparken och la oss i gräset och njöt av solen, med choklad och skratt. Och kamera. Och så var det med det. Grattis älskling!