Paddla med mig

Visst är det härligt att gå i skola på stan, men ännu härligare är väl att svartån ligger precis brevid? Jag och Mandy paddlade kanot på gympan, vi flöt fram och tillbaka till stadsparken. Så himla skönt! Sen är det ju en annan grej att vara duktig, vi drogs in i strömmar, murar, träd och allt vad det var. Men vi made it back and forth. Idag har jag även käkat min första kycklinggrillspett för i år. Yum! Vi beställde hem från kolgrillsbaren nere på hörnet, mamma orkade inte laga någon mat. I morgon ska hon till Mallorca med sina vänner så pappa ska ta hand om mig i ett par dagar. Bror ska också bort, därför får jag inte vara helt själv hemma och behöver en barnvakt. Men träffar ju pappa alltför sällan efter omständigheterna, så det är bara kul :) Vi i musikettan har våran efterlängtade konsert, om hjältar i morgon också. Pappa kan inte komma och kolla, mamma kan inte heller pga resan och David var upptagen han med. Kul med en familj som ställer upp, haha. Nu kommer strax Eric hem, my love. Ska gå ut och möta honom på perrongen <3 Godkväll

It's just human nature to me

Fredagkvällen

Ikväll var det tänkt att bli planer med Filliz, men det tar vi igen på söndag istället. Får väl se vad kvällen har att erbjuda annars, ingen tv i alla fall. Mamma har tagit hit en massa jobbarkompisar, och det är bland det värsta jag vet så det får väl helt enkelt bli en ensamkväll på rummet. Är trött som få. Gräver bland alla musikmappar efter något att lyssna på. Har laddat ner Millencolins nya album, och det var helt värt besväret. Det har gått ett tag sen jag lyssnade på dom, nu blir jag igång igen. Hade ju min Millencolin-tröja på mig igår, får inte glömma syftet med det. Nu är sommaren på upptakt, så himla skönt. Jag älskar vädret! Och vad jag älskar ännu mer är pengar! Vi ska få lite extra i efterhand sen spelningar, och det sitter inte helt fel. Kläder, säger jag bara!

I've seen right through and underneath
And you make me better

Tre goda böcker

Åh! Lättnad! Nu är jag klar med alla läxor och skrivuppgifter. Fy vad skönt! Nu ska jag utnyttja friheten och läsa i min roman. Jag har lånat tre böcker och är alldeles snart klar med den andra. Sen ska jag läsa ut den tredje med, och kanske låna lite nya efter det. Känner mig så smart när jag läser, och duktig. Plus att det är skönt att leva sig in i sin egen lilla drömvärld för en stund och bygga upp sina egna bilder från det som står i texten. Mm, det är underbart (med kolligering), nu ska jag sova. Natti

I know you babe, you know me

No, not now

Nu sitter jag här fullpackad med uppsatser jag ska skriva, samhällskunskap och engelska - samtidigt, på samma vecka. Såna här uppgifter man kan bli galen på, det blir aldrig bra och vilken tid det tar sen. Smart då att jag kopplar upp mig på internet och skriver blogg, men jag kan verkligen inte koncentrera mig när jag skriver på datorn. Känns som att jag behöver coaching i allt jag gör för att jag ska få någonting gjort. Jag är för ung för att ta tag i saker själv, och jag kan inte ens ta hand om mig själv. Ouf. 

Min tid

Den här helgen hände något nytt, och jag mådde inget bra efteråt. Nu är jag trött som fan, har varit det sen i fredags natt för jag kunde inte sova då. Och på det blev jag medtvingad till Linköping på 50 års fest, och det var det absolut tråkigaste jag varit med om på länge. Vilket slöseri med tid, MIN tid. Mamma är skyldig mig något nu kan jag säga. Man kan inte göra allt gratis! Men som tur var kom Eric och rådde om mig sista biten av helgen <3 Det gjorde gott, faktiskt ganska otroligt att man kan tycka om någon så mycket.

Jag behöver inget språk med tiden på min sida

I am yours

Och så blev man förkyld, när allt såg ut att bli bättre. Fy fan vad träligt. Men nu är det klippt! Jag har skaffat mig en rak lugg och rivit ur lite tjocka toppar. Första intrycket är alltid "fan vad fult", men det jämnar ut sig när man får känna och klämma lite på det själv. Jag är helt okej nöjd! :) Nu fattas bara lite nya kläder att hoppa i. Känns som att jag inte har något kvar som jag gillar. Ska köpa mig ett par stora t-shirtar, till bästa möjliga pris. Det blir skönt. Jag börjar faktiskt att trivas i mig själv, på riktigt! Nu blir det tv och hopp om en friskare morgondag, kanske lite mat också.

I'm not a stranger
No, I am yours

Det norska språket

Lovet slut på ett tag, och det känns ju inte alltför bra. Norge var underbart! Jag är så glad att jag åkte dit, och jag vill åka dit igen! Oslo var jättefint, verkligen mysig huvudstad det där. Men det norska språket är inte att leka med, och tv programmen ska vi inte ens tala om. Vi satt i tre dagar och kommenterade och påpekade översättningarna och dubbningarna, haha. Vi hittade "guldsnoppen" i en av undertexterna till Harry Potter, helt seriöst. Vilket jävla ord. Och vilka kan sitta utomhus i mer än 3 minusgrader och fika? Norrmännen kan. Cp, men det här landet gillar jag, för härligt. Hit ska jag igen!

Idag är jag hesare än någonsin, jag har aldrig varit såhär hes i hela mitt liv. Jag låter ungefär som Alibaba och de fyrtio rövarna, herregud. Jag kan inte öppna munnen utan att rösten flyger åt alla håll. Jag har proppat i mig fyra apelsiner, en banan, ett antal koppar te, halstabletter och vattenflaskan har blivit fylld på nytt många ggr idag. Men min kropp måste vara envis och vägrar att bli frisk. Nej, vad sägs om en kopp te?